Collage Club Helsinki

Info

Kenelle Collage Club Helsinki on tarkoitettu?

Collage Club Helsinki sopii kaikille, jotka haluavat kehittää luovuuttaan. Kollaasien kokoaminen on rentoa eikä vaadi aiempaa kokemusta. Työpajoissa voi kokeilla erilaisia tekniikoita ja oppia kuvallista ilmaisua.

Kuka vetää työpajoja? 

Siskokset Aino ja Aliisa Ahtiainen. Aino on työskennellyt yli 15 vuotta visuaalisen suunnittelun parissa. Aliisa on kirjallisuustieteiden kandidaatti, muotitieteiden maisteri ja kaikenlaisen visuaalisen näpertelyn kruunaamaton kuningatar. Aliisa on toiminut lisäksi kauneustoimittajana.

Mitä työpajoissa tapahtuu?

Collage Club Helsingin työpajan aikana ehtii kokoamaan 1-3 omaa kollaasia. Valmistelemme teemoihin sopivat tehtävänannot, jotka auttavat pääsemään vauhtiin. Työskentely on vapaata, mutta tarjoamme opastusta halukkaille. Jokainen saa tekemänsä kollaasit mukaansa.

Missä työpajat pidetään?

Collage Club Helsinki toimii kotoisassa työtilassa Helsingin Punavuoressa kauniin jugendtalon kivijalassa. Tiloista löytyy wc ja pieni keittiö. Luoksemme osoitteeseen Punavuorenkatu 22 pääsee helposti esimerkiksi ratikoilla 1, 3 ja 6 sekä busseilla 14 ja 18. Teemme parhaamme, jotta viihdytte luonamme!

Mitä minun tulisi ottaa mukaan?

Eipä oikeastaan mitään! Olemme haalineet Collage Club Helsingin käyttöön paljon erilaista kuvamateriaalia, liimoja, saksia, teippejä, maaleja, kyniä, pahveja ja papereita. Päivitämme materiaalivarastoa jatkuvasti. Joskus askartelu vie mennessään ja sotkuja saattaa syntyä, joten työpajaan ei kannata pukeutua aivan parhaimpiinsa.

Jos olen estynyt tulemaan varaamaani työpajaan, voinko peruuttaa sen? 

Jo maksettujen työpajojen peruuttaminen ei ole mahdollista, mutta voit luovuttaa paikkasi tuttavallesi. Kerrothan asiasta meille sähköpostilla info@collageclubhelsinki.com.

Minulla on nurkat täynnä vanhoja lehtiä, olisiko niistä teille iloa?

Olisi! Otamme lahjoituksia mielellämme vastaan! Tarvitsemme aina uutta materiaalia ja etenkin muoti-, sisustus-, luonto- ja matkailulehtiä kaivataan jatkuvasti. Otamme vastaan myös taide-, kasvi-, luonto-, design- ja kahvipöytäkirjoja. Meihin voi olla yhteydessä sähköpostilla info@collageclubhelsinki.com.