Collage Club Helsinki

Palvelut

Räätälöidyt kollaasipajat ryhmille

Kollaasien tekeminen on helppoa ja siihen pystyy kuka vain. Leikkelyn ja liimailun parissa juttu luistaa ja luovuus puhkeaa kukkaan. Työpajoissa jokainen voi toteuttaa oman kollaasin tai kuvia voidaan rakentaa yhdessä – tyyli on vapaa ja sovittavissa. Usein kuvien yhdistely auttaa tuomaan esiin tunteita ja synnyttää ideoita. Muuttuvien kuvavirtojen maailmassa voi olla mukavaa uppoutua kuvien rakentamiseen.

Järjestämme räätälöityjä kollaasityöpajoja erilaisille ryhmille. Pajat sopivat esimerkiksi kaveriporukoille tai työpaikkojen virkistystoiminnaksi. Valitsemme teemat yhdessä kanssanne, tai voimme tehdä valmiin ehdotuksen. Halutessanne järjestämme työskentelyn oheen myös pientä tarjoilua.

Tiedustelut: info@collageclubhelsinki.com

 
rajattu.jpg

JUHLAN AIKA

Mitä jos aloittaisitte polttarit askartelemalla yhdessä? Tai mikä olisi parempi synttäriyllätys käsillä tekemisestä pitävälle ystävälle kuin kollaasipaja koko kaveriporukalla? Yllätä läheisesi kivalla puuhastelulla!

Hinta tiedusteltaessa info@collageclubhelsinki.com

47579004_10156085593710875_1477489215343165440_n.jpg

VIRKISTY RYHMÄSSÄ

Hauska ja luova tekeminen yhdistää ja virkistää työporukkaa, lisää luovuutta ja kasvattaa motivaatiota. Kollaasien tekeminen sopii kaikille eikä vaadi aiempaa kokemusta kuvien tekemisestä tai käsitöistä. Kollaasiklubin iloinen ja viihtyisä tila kannustaa positiivisiin kohtaamisiin.

Hinta tiedusteltaessa info@collageclubhelsinki.com

875C87E0-5AD9-47F0-A9C3-F95CCD91D836.jpg

TEEMAPAJA TILAUKSESTA

Tarvitsetteko uusia työkaluja ideointiin tai haastavien aiheiden työstämiseen? Räätälöimme ryhmällenne sopivan kollaasipajan toivomastanne aiheesta. Hankimme tarvittavat materiaalit ja huolehdimme valmisteluista ja ohjauksesta.

Hinta tiedusteltaessa info@collageclubhelsinki.com